Focar de infecții pe strada Basarabilor

2
669

Locatarii blocului A1 din strada Castanilor, Slatina, sunt extrem de revoltați din cauza poluării și disconfortului ce provin din gospodăria vecinilor situată în  strada Basarabilor, între BCR și Colegiul Național ”Ion Minulescu”. În curtea cu pricina, așa zișii ”gospodari” aruncă la întâmplare resturi menajere și alte gunoaie provocând mirosuri pestilanțiale. Acum, odată cu încălzirea vremii, situația devine de nesuportat, determinându-i pe oamenii din bloc să stea cu ferestrele închise, fără a avea acces la un aer curat și respirabil. Cel mai dureros lucru este că în acea proprietate sunt și animale, câini și porumbei, care nu au nici acestea o soartă mai bună, ducându-și traiul de zi cu zi printre sticle goale, scânduri de lemn și alte mizerii.

Deși s-au adresat autorităților locale până în prezent nimeni nu a luat nicio măsură, situația dăinuie de mai mulți ani, iar fotografia pe care o prezentăm este extrem de expresivă și trebuie luate măsuri în consecință cât mai rapid. Este necesar ca reprezentanții Agenției de Protecția Mediului și Gărzii de Mediu Olt să intervină și să ia măsurile prevăzute de lege.

2 COMENTARII

  1. Este revoltator! O mizerie de nedescris,pur si simplu,sunt zile in care nu se poate respira! Nu este normal sa stau cu ferestrele inchise ca sa nu intre mirosul in casa. Aceste peroane dau foc la diferite deseuri menajere ,cauciucuri ,lesuri de pasari, etc…si tot mirosul il suportam noi. Rugam organele competente ale primariei sa ia masuri!

    • A sta in fata unui calculator și a spune ce vrei gen o turma,o gloata… a scrie doar de dragul unei babe nebune, greșești prietene care îți și dai un nume autentic ciobănesc Ion. Pt tine noțiunea grătar se aseamănă cu cauciuc…dacă tu când mănânci-folosești prezervativ. Nu stii ce înseamnă mizerie sau dezordine, dar hai sa scriu si eu sa îmi dau cu părerea. Ca la voi in case domnește luxul mobilierului primit de la Ceaușescu. Traiti.va dracu viața voastră ca nu e vina nimănui ca se pot spune multe și casca gura la ce scrie o ziarista și o baba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here