”Bucurie în mișcare” – ultimele trei zile de concurs

0
103

”Alege mișcare azi” este o competiție online între 24 de orașe și are loc în perioada 1-15 martie, fiind organizată de către Asociația 11 EVEN, ca parte integrată a programului ”Bucurie în mișcare” 2018.

Pentru că am ajuns la jumătatea competiției, să descoperim ce s-a întâmplat în primele zile: aproape 4000 de postări au fost validate în concurs, iar organizatorii se așteaptă ca numărul acestora să depășească 10.000 până la final.

Cele 24 de orașe participante sunt organizate în 4 grupe, formate fiecare din câte 6 orașe. Trei orașe din fiecare grup vor fi declarate câștigătoare și vor deveni orașe gazde pentru evenimentele ”Bucurie în mișcare” 2018. Vom avea astfel parte de 6 week-end-uri speciale, în 12 orașe ale țării, în perioada 5 mai-10 iunie.

Informăm cititorii că orașul nostru, Slatina, înscris în competiție în compania orașelor Roman, Deva, Focșani, Bistrița și Vaslui, se află în prezent pe locul doi cu mari șanse de a găzdui etapa finală programată la începutul verii.

Pentru ca un oraș participant să cumuleze cât mai multe puncte, orice susținător cu vârsta minimă de 16 ani, poate posta pe Facebook fotografii sau clipuri video care să promoveze mișcarea de orice fel: joaca în familie, sporturile de echipă, fuga în jurul blocului sau alergatul pe pistă, mersul pe bicicletă sau dansul în multele sale forme, plimbarea prin parc sau urcatul scărilor, mersul pe role sau pe trotinetă, baschetul sau voleiul, ora de arte marțiale, de fitness sau ceea de cățărare plus multe altele.

Un utilizator poate avea un număr de maxim 5 postări pe zi pe platforma Facebook. Fiecare postare validă va aduce 10 puncte orașului susținut în campanie, în speță orașul Slatina. Tot ce trebuie să facă cei care iau parte la această competiție este să menționeze în postare orașul pe care îl susțin și să adauge tagul @bucurieinmiscare Slatina.

Florina DINU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here