Paul Stănescu a fost ales în funcţia de vicepreşedinte

3
323

Sâmbătă 10 martie 2018, la Congresul Extraordinar al PSD desfăşurat la Sala Palatului, vicepremierul Paul Stănescu a fost ales în funcţia de vicepreşedinte regional pentru regiunea Sud-Vest Oltenia, alături de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Premierul Viorica Dăncilă a fost aleasă în funcţia de preşedinte executiv, în timp ce Marian Neacşu s-a ales cu postul de secretar general al partidului, tot în cadrul  Congresului.

Cele 16 posturi de vicepreşedinţi au fost ocupate de următorii:
Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu (regiunea Oltenia)
Gabriela Firea şi Robert Negoiţă (regiunea Bucureşti-Ilfov)
Carmen Dan şi Adrian Ţuţuianu (regiunea Muntenia)
Doina Fedorovici şi Gabriel Vlase (regiunea Nord -Est)
Doina Pană şi Gabriel Zetea (regiunea Nord-Vest)
Roxana Mînzatu şi Bogdan Trif (regiunea Centru)
Mirela Furtună şi Marian Oprişan (regiunea Sud-Est)
Natalia Intotero şi Mihai Fifor (regiunea Vest)

3 COMENTARII

  1. Congresul PSD a fost o caricatura.,, Împăratul rosu””Dragnea cu toți bufonii lui vor să stăpânească Romania,dar nu vor avea sorți de izbândă,deoarece convulsiile sociale sunt deja in faza incipientă.

  2. Congresul PSD a fost o caricatura in comparație cu congresele PCR.In primul rand, la un Congres al unui partid, pe scenă urca toată conducerea partidului, un grup mai mare sau mai mic, care trebuia să arate forţa acelui partid.Dar acum,ce am văzut?Am văzut pe ,, împăratul roșu””Liviu Dragnea cum își ,,umfla mușchii” in fața slugilor lui… și a iubitei lui. De fapt,Liviu Dragnea si toate slugile lui ,in frunte cu Paul Stănescu,sunt născuți după chipul si asemănarea comunismului.Dar ce nu pot înțelege membrii PSD ,respectiv conducerea PSD,este faptul că comunismul in România a căzut in 22 decembrie 1989.Asadar,Liviu Dragnea,Viorica Dancila,Paul Stănescu si alti PSD-isti ar fi bine să stie că cei care au murit in Decembrie 1989 n-au murit pentru baronii rosii,penalii, diletanții și bufonii ,, împăratului roșu”Dragnea ci au murit pentru o Românie demnă si prosperă.Atata timp cât PSD și-a dat jos de două ori propiul Guvern,asta dovedește destul de clar că lupta pentru putere și funcții este un mod de viață in acest partid de sorginte comunistă.Pe tot parcursul Congresului caricatură,Dragnea si slugile lui au lăudat programul de guvernare,care asa cum știm prea bine,in mare parte a fost elaborat de,, iminența cenușie „”a PSD,Darius Valcov,un hot dovedit de instanta.Oricum,programul de guvernare nu are sorți de izbândă,deoarece nonvaloarea nu poate genera valoare.. Dar ce este grav,este faptul ca hoția,dilentantismul și nepotismul sunt elementele de bază ale Cabinetului Dancila. Oricum,sindicatele au inceput deja repetițiile pentru greva generală…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here