Liviu Dragnea, declaraţii: Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat

0
161

Liviu Dragnea, liderul PSD, în discursul său de azi, de la Congres, a pus accentul pe următoarele idei: noi legi ale justiţiei şi noi coduri penale, adoptate după un calendar strict şi în vigoare cât mai curând, plus o nouă lege de apărare a suveranităţii care să-i pedepsească inclusiv pe şefii de instituţii care-şi vorbesc de rău ţara în străinătate. Acesta a mai vorbit despre viitorul partidului şi al ţării şi a propus un proiect care cuprinde domenii extrem de variate, de la infrastructură şi agricultură, până la educaţie, sănătate şi parteneriate strategice.

Continuarea reformei în ceea ce priveşte legile justiţiei şi a codurilor penale a fost bifată de Liviu Dragnea. Liderul PSD spune că nu mai vrea ca românii să fie ascultaţi şi arestaţi fără motiv de instituţiile de forţă.

Liviu Dragnea le-a vorbit social-democraţilor despre  suveranitatea României. În opinia sa, trebuie să avem relaţii bune cu partenerii externi, dar nu trebuie să fim servili în faţa acestora.

S-a decis organizarea de alegeri pentru funcţiile de preşedinte executiv, secretar general şi vicepreşedinţi, însă nu şi pentru preşedintele partidului, chiar dacă membrii Biroului Permanent Naţional al partidului mai aveau mandat încă un an şi jumătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here