Două persoane dispărute din județul Olt

1
776

La data de 12 februarie a.c., Tudor Veronica, din comuna Tufeni,jud.Olt, a sesizat că, la data de 08.01.2018, fiica sa, DONDEA IOANA-ALEXANDRA-ELENA, de 17 ani, a plecat de la locuinţă și nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,65 metri, greutate 50 kg, constituţie atletică, păr lung şaten. Nu se cunosc datele privind îmbrăcămintea adolescentei la data dispariției.

La data de 01 martie a.c., Vieru Mariana din mun.Slatina,jud.Olt, a sesizat că soțul său, VIERU PETRE, de 57 ani, care se afla la locuința mamei sale din com.Vitomirești, jud.Olt, nu mai răspunde la telefon și nu mai este de găsit.

Semnalmente: 1,65-1,70 metri, greutate 60-65 kg, constituţie atletică, păr cărunt tuns scurt,ochi căprui,nu purta barbă sau mustață și nu are semne particulare sau tatuaje.

Îmbrăcăminte: geacă îmblănită de culoare neagră, pantaloni lungi, închiși la culoare, cizme de culoare neagră, iar pe cap avea un fes de culoare gri.

Persoanele care pot furniza orice informații despre cele două persoane dispărute, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

1 COMENTARIU

  1. o mama ce nu a interesato de o minora care a fost aproape sechestrata si nu a putut lua legat cu ia.iartaicaso a incercat din 7 ianuarie la parqhet si politie si nu a primit nici un raspuns sper sa fie gasita in viata nu ca si celalalt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here