Felicitări pentru mame

2
295

Copiii din clasa a II-a C, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Slatina, îndrumați de doamna învățătoare Vărzaru Geanina, au venit luni, 5 martie 2018, la Biblioteca Județeană ”Ion Minulescu” pentru a confecționa, împreună cu angajatele instituției, felicitări pentru mame. Elevii au fost încântați de această activitate și dornici să realizeze cele mai frumoase daruri pentru cele care le-au dat viață.

Cu ocazia zilei de 8 martie, în baza parteneriatului dintre Biblioteca Județeană ”Ion Minulescu” și unitatea de învățământ LPS, am decis să chemăm copiii pentru confecționarea felicitărilor pentru cele mai importante ființe din viața lor. Pe lângă felicitări, elevii vor realiza și peisaje de primăvară, prin lipirea diferitelor figurine (pomi, flori, ciuperci, albine, fluturi, iarbă etc.) pe planșe de hârtie”, ne-a declarat Costache Cristina, bibliotecară.

Elevii au îndrăgit încă de la prima vizită în bibliotecă această instituție și ori de câte ori au ocazie, vin aici cu drag: ”Suntem încântați de parteneriatul avut cu Biblioteca Județeană ”Ion Minulescu”. Copiii noștri nu sunt la prima vizită aici, am mai venit și cu alte ocazii, de Crăciun și de Paște. Majoritatea dintre ei au fișe de cititor și  citesc foarte mult, fiind niște copii de nota 10” a ținut să precizeze Vărzaru Geanina, învățătoarea clasei a II-a C de la LPS.

Florina DINU

2 COMENTARII

  1. Felicitări domnule Dobrescu, ca mai promovați si cultura in aceste zile in care se discuta numai despre crima din sistemul medical. Va admir pentru asta si va citesc cu drag, . Sunteți printre putini care pun accentul pe cultura, alte ziare se vand politicii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here