Victorie de infarct pentru CSM Slatina în cadrul etapei a XIX-a a Ligii de handbal feminin

0
436

S-a jucat care pe care mai tot timpul; echipa oaspete a fost la conducere, însă pe final, gazdele şi-au revenit şi au reuşit să câştige cu 17-16. Având doi portari în formă maximă, Mădălina Puşcaş şi Lăcrămioara Stan, dar şi o apărare beton, echipa Slatinei a reuşit să oprească atacurile brăilencelor şi să atace de mai multe ori periculos, însă din păcate atacurile nu s-au transformat tot timpul în gol.

Ultimele 150 de secunde ale jocului au fost trăite cu intensitate de publicul spectator pentru că în acel moment oaspetele conduceau cu 16-14. Lăcrămioara Stan, portăriţa transferată de la Brăila, a închis poarta, iar extrema dreaptă, Sorina Seraficeanu, a marcat două goluri de aur, iar în ultima secundă a jocului, Ştefania Lazăr a înscris din aruncare de la şapte metri golul de diamant care a adus trei puncte în clasament pentru echipa CSM Slatina.

De remarcat, atmosfera senzaţională din tribune, cei peste 200 de spectatori au susţinut frenetic echipa pe tot parcursul celor 60 de minute de joc.

Pe 10 martie a.c. CSM va evolua în deplasare la Cluj în compania echipei locale Universitatea.

Florina DINU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here