Stadion modern la Slatina

2
554

Slatina ar putea avea un stadion modern cu o capacitate de 10.000 de locuri. Municipalitatea a demarat discuțiile cu Compania Națională de Investigații (CNI) în vederea construirii arenei sportive.  Deocamdată nu a fost depusă nicio documentație în acest sens, primarul municipiului Slatina, Emil Moț așteptând să primească aviz pozitiv din partea companiei pentru demararea proiectului. Valoarea investiției nu a fost stabilită.

Contactat telefonic, primarul Emil Moț ne-a declarat: ”Ne dorim construirea stadionului, însă în acest moment nu am depus documentația necesară, nu cunoaștem suma la care se ridică investiția, fiind doar în discuții cu Compania Națională de Investigații.”

2 COMENTARII

  1. "A fi politician este ca şi cum ai fi antrenor de fotbal. Trebuie să fii destul de şmecher să înţelegi jocul şi destul de tâmpit să crezi că este important. "Eugene Joseph McCarthy

    Sa dea Dumnezeu sa avem un stadion construit bine,cu materiale de calitate si cu un gazon pe masura.Dar pana atunci avem nevoie de investitii in echipa de fotbal a Slatinei,respectiv o implicare financiara masiva a firmei ALRO pentru performanță sportiva .

  2. Ati terminat de facut tot ceea ce trebuia in Slatina si a ramas doar stadionul? Pentru cine vreti sa faceti un stadion de 10000 de locuri, cand stiti foarte bine ca, in perioada cand aveam o echipa in Liga a 2-a, erau cateva sute de spectatori, in conditiile in care intrarea era libera!! Si pentru care echipa? Vreti sa „cumparati” una, daca da, cu ce banii? Cum o veti plati, cu ce bani? (siti ca astia vor bani multi, chiar daca dau numai pe langa minge). Nu cumva din banii nostri, ai cetatenilor? Nu aveti altceva mai bun de facut cu ei? Si, in ultima instanta, nu v-ar interesa si parerea noastra?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here