Șpagă de 100 de lei

4
922

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Olt au finalizat cercetările iar, procurorul  de   caz   din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate, sub control judiciar, a unui bărbat din județul Vâlcea,  persoană fără calitate specială, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În fapt, la data de 18.07.2017, la  sediul D.G.A. – S.J.A. Olt au fost înregistrate două  denunţuri formulate de către agenti de poliţie în cadrul I.P.J. Olt -Serviciul Rutier, în legătură cu faptul că la aceeaşi dată, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe linie rutieră, le-a fost oferită suma de 100 lei de către un bărbat, pentru a nu lua măsurile legale, deoarece a fost depistat conducând o autoutilitară, fără toate documentele personale   şi   ale   autovehiculului   asupra sa şi pentru că efectuase o depăşire neregulamentară.

Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A. Olt au fost delegaţi să efectueze activită și de cercetare penală  și investigativ-operative în vederea realizării materialului probator.

Precizăm că la data de 08.02.2017, s-a dispus măsura preventivă a  controlului judiciar în privinţa inculpatului pe o perioada de 60  de zile.

4 COMENTARII

  1. Gata ma ! Ati desfiintat coruptia in Romania, l-ati prins pe „acarul Paun” . Felicitari agentilor de la Rutiera pentru STIMA DE SINE !! Ce dracu ma, va lasati umiliti de saracul ala ? Pai voi erati oameni de 50 de Ron de fes ? Mai bine l-ati dat pe goarna sa se invete minte nesimtitul ca alta data sa nu va mai jigneasca cu astfel de maruntis ! Bravo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here