Emilia Dorobanțu, despre infidelitatea soțului

2
3766

Emilia Dorobanțu, cunoscuta interpretă de muzică populară a acceptat să vorbească într-un amplu intreviu acordat Oanei Turcu, la Antena Stars, în cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu”,  despre perioada dificilă în care familia ei a fost implicată într-un scandal mediatic.

Olteanca susține că a fost o perioadă foarte grea cea în care a aflat din presă că soțul ei ar fi implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin.

Multă lume m-a întrebat dacă am creat acest scandal ca să mă ridic. Nu sunt o persoană de scandal. Am muncit încă de mică, am fost la concursuri, la festivaluri, nu e deloc stilul meu. Soțul meu a fost implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin, am aflat și eu din presă. De fapt am fost sunată în timp ce o plimbam pe fetița noastră de 1 an și 8 luni prin parc”, a declarat Emilia Dorobanțu în cadrul emisiunii Oanei Turcu.

Dragostea dintre Emilia Dorobanțu și soțul acesteia a fost mai puternică decât infidelitatea bărbatului, astfel cei doi continuă să formeze un cuplu, fiind părinții perfecți pentru micuța Anastasia Maria.

Florina DINU

2 COMENTARII

  1. O proastă cu spume! Păcat de munca părinților și de talentul dat de Dumnezeu! A avut lumea la picioare și s-a aruncat în brațele unui fecior de milițian (cercetat penal), un fustangiu și o beizadea de doi bani. Capul face , capul trage!

  2. lasa Emilio ca vorbesti pe la colturi despre viata familiara cu toti handicapatii si mosii mai perversi ca sotul tau .Daca esti desteapta rezolva-ti problemele in familie si nu la taraba lui maicata cu toti bolnavii psihici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here