Ionuţ Comănescu, noul preşedinte al tinerilor liberali olteni

0
876

De-a lungul carierei politice, Ionuţ Comănescu a dat dovadă de mult devotament pentru partidul pe care-l reprezintă, de multă iniţiativă în conturarea unor proiecte ce ar conduce comunitatea în care trăieşte pe un drum mai bun, iar azi, munca sa a fost răsplătită. Ionuţ Comănescu a primit toată încrederea colegilor din Filiala Olt a Tineretului Naţional Liberal, fiind ales preşedinte. Noua funcţie îl mobilizează mult pe tânărul liberal, determinându-l să fie cel mai bun pentru a nu-şi dezamăgii susţinătorii şi în acelaşi timp, colegii de partid.

La începutul noului drum politic, preşedintele TNL Olt, Ionuţ Comănescu a primit felicitări şi numai cuvinte de laudă din partea preşedintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu: „Îl felicit pe Ionuţ Comănescu pentru votul de încredere obţinut din partea tinerilor săi colegi. Îl atenţionez însă că încrederea cu care a fost mandatat pentru funcţia de preşedinte al tineretului liberal oltean îl obligă în aceeaşi măsură. Va trebui să dea dovada de verticalitate morală, de implicare, civism şi, nu în ultimul rând, de prietenie. Doar aşa va reuşi să construiască şi să menţină o echipă unită şi performantă. Sunt convins de reuşita sa, aşa cum sunt convins de reuşita noii echipe TNL Olt”.

Din noua postură, de preşedinte al TNL Olt, Ionuţ Comănescu a ţinut să sublinieze că noua numire este una foarte importantă pentru el, având multe planuri în gând pe care vrea să le realizeze împreună cu tânăra generaţie de liberali: „Numirea în funcția de preşedinte al TNL Olt mă onorează dar mă şi responsabilizează în acelaşi timp. Ştiu că în momentul de față eu şi echipa mea avem o mare responsabilitate şi ne dorim să ne ridicăm la înălțimea aşteptărilor electoratului tânăr al Partidului Național Liberal. Obiectivul major al TNL Olt este acela de a avea organizație de tineret în fiecare localitate a județului nostru aşa că invit alături de noi toți tinerii care îşi doresc ca Oltul să nu mai fie un pol al sărăciei din România!”.

Mult succes, Ionuţ Comănescu!

Florina DINU