Delegație a Consiliului Județean Olt, în vizită de lucru la Parlamentul European. Delegația este compusă din 19 primari și vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu

0
1507

O delegație din Olt formată din 19 primari, condusă de vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Olt, Virgil Delureanu, se va afla timp de două zile la Bruxelles, într-o vizită de lucru la Parlamentul European, la invitația europarlamentarului PSD Doru Claudian Frunzulică.

În cadrul misiunii, desfășurată în perioada 21-22 februarie, delegația din Olt se va întâlni în prima zi cu reprezentanții Comisiei Europene și cu directorul general pe linie de Agricultură, Mihaela Luca și directorul general pe Regiunea European Politică, Florin Popa.

Este o informare despre ceea ce se întâmplă și ce se discută în Parlamentul European și pe toate domeniile de activitate, dar în special pe agricultură și pe regiunea European Politică”, a precizat Virgil Delureanu, vicepreședintele Consiliului Județean Olt.

A doua zi delegația condusă de Virgil Delureanu va vizita Parlamentul European. Din delegație fac parte primarii comunelor: Grădinile- primar Ion Dincă, Obârșia – primar Tudor Udrea, Bucinișu- primar Miltiade Radu, Brâncoveni – primar Ion Cheroiu, Baldovinești – primar Ion Enescu, Morunglav-primar Adrian Stanciu, Oporelu – primar Ion Valerin Burciu, Drăgănești-Olt- primar Pantelie Rotaru, Seaca – primar Marian Băluță, Radomirești –primar Nicușor Sîia, Văleni –primar Ion Șofaru, Schitu- primar Marian Lunganu, Dobroteasa – primar Ion Crăciunescu, Teslui- primar Mihăiță Lăzărescu, Găvănești –primar Iulian Antonie, Perieți- primar Robert Costin Vâlceleanu, Brastavățu- primar Constantin Cici Oprea, Giuvărăști –primar Cătălin Dorel Imireanu și Vișina-primar Gelu Marița.

Este a doua vizită a unei delegații a Consiliului Județean Olt la Parlamentul European, prima fiind condusă de către președintele Paul Stănescu, în 2016. Urmează ca la sfârșitul anului 2018 și începutul anului 2019 probabil să mai aibă loc alte vizite făcute de către delegațiile care vor fi stabilite de către județ”, a adăugat vicepreședintele Consiliului Județean Olt.

Ilie Bîzoi