Stănescu: ”Kovesi ar trebui să îşi dea demisia de la DNA”

2
214

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat luni la sediul central al PSD că Laura Codruţa Kovesi ar trebui să îşi dea demisia de la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

“După ceea ce am văzut aseară la televizor, eu cred că nu mai poate să rămână dna Codruţa Kovesi la conducerea DNA. Nu mă pricep juridic, dar cred că dumneaei ar trebui să îşi dea demisia în primul rând, asta ar trebui să facă dna Kovesi”, a precizat Paul Stănescu, care a plecat din şedinţa BPN al PSD pentru a participa la o reuniune cu autorităţile locale.

El a anunţat că partidul va avea o poziţie oficială ”în ceea ce priveşte această chestiune foarte gravă”.

″Şi noi vom lua o decizie politică şi o poziţie oficială în tot ce s-a derulat în toată media românească şi vom veni cu o decizie a partidului. Eu m-am retras din Biroul Permanent pentru că trebuie să mă întâlnesc cu autorităţile publice locale şi m-am învoit”, a spus vicepremierul Paul Stănescu.

Conform acestuia, cel mai probabil, în Biroul Permanent Naţional al PSD de luni se vor schiţa discuţiile care vor avea loc miercuri în Comitetul Executiv Naţional al partidului. ”Şi în CEX vom lua o decizie în ceea ce priveşte această chestiune foarte gravă”, a completat Stănescu.

2 COMENTARII

  1. Paul Stanescu se crede buricul pamantului.Nu are nicio educatie minima juridica necesara pentru ca sa hotarasca soarta profesionala a sefei DNA.Vorbeste gura fara el…Dar sa nu uitam ca actele de coruptie ale lui Stanescu au fost sesizate si dovedite intai de Curtea de Conturi.Apoi a venit DNA.Ma mir ca Paul Stănescu nu cere si desfintarea Curtii de Conturi,deoarece pe Stanescu il cam duce mintea sa ceara si desfintarea Curtii de Conturi a Romaniei..Stanescu confunda tarlaua lui de la Visina cu Guvernul ,iar Sectia de mecanizare a agriculturii cu DNA.Daca analizam profilul moral si intelectual al lui inginerului mecanic de atelaje agricole,Paul Stănescu,un adevarat Dinu Paturica sl politicii romanesti,vom observa ca este un parvenit si un diletant care se vrea lider politic pe viata…Sa nu uitam ca el cu gura lui a spus in sedinte de partid,ca „datorita lui Ion Toma
    sunt aici..”Dar reflexele si mentalitatea lui de om scolit sub regimul comunist il dau de gol…Daca vom face o ancheta riguroasa profesionala,vom observa ca in majoritatea institutiilor statului din judetul Olt si din municipiul Slatina,vom descoperi multe persoane angajate direct si indirect de Paul Stanescu.D-aia este disperat Stanescu.Cu siguranta,in 22 februarie a.c. Inalta Curte de Casatie si Justie o sa dea unda verde pentru dosarul penal al lui Stanescu.Din acel moment,22 februarie 2018,soarta politica si admnistrativa al lui Stanescu si a neamurilor si prietenilor lui este pecetluită.In mod normal, ,,calitatile,, lui îl recomandă pentru iesirea definitiva din viata publica,politica si administrativă a județului si a tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here