Stănescu: ”Kovesi ar trebui să îşi dea demisia de la DNA”

0
276

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat luni la sediul central al PSD că Laura Codruţa Kovesi ar trebui să îşi dea demisia de la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

“După ceea ce am văzut aseară la televizor, eu cred că nu mai poate să rămână dna Codruţa Kovesi la conducerea DNA. Nu mă pricep juridic, dar cred că dumneaei ar trebui să îşi dea demisia în primul rând, asta ar trebui să facă dna Kovesi”, a precizat Paul Stănescu, care a plecat din şedinţa BPN al PSD pentru a participa la o reuniune cu autorităţile locale.

El a anunţat că partidul va avea o poziţie oficială ”în ceea ce priveşte această chestiune foarte gravă”.

″Şi noi vom lua o decizie politică şi o poziţie oficială în tot ce s-a derulat în toată media românească şi vom veni cu o decizie a partidului. Eu m-am retras din Biroul Permanent pentru că trebuie să mă întâlnesc cu autorităţile publice locale şi m-am învoit”, a spus vicepremierul Paul Stănescu.

Conform acestuia, cel mai probabil, în Biroul Permanent Naţional al PSD de luni se vor schiţa discuţiile care vor avea loc miercuri în Comitetul Executiv Naţional al partidului. ”Şi în CEX vom lua o decizie în ceea ce priveşte această chestiune foarte gravă”, a completat Stănescu.