Polițiștii locali, la datorie

1
139

Potrivit unui comunicat de presă remis de Consiliul Local al municipiului Slatina, Direcția Poliția Locală, în perioada 05-11 februarie 2018, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Public Direcţia Poliţia Locală Slatina, au continuat activităţile specifice poliției locale ce au avut ca obiectiv principal asigurarea ordinii publice, asigurarea unui trafic civilizat precum și a limitării comerţului stradal neautorizat.

Au fost aplicate un număr total de 159 de sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe au vizat abateri de la OUG nr.195/2002.

În ultima perioadă au devenit tot mai frecvente situațiile în care cetățenii municipiului Slatina sunt agresați la orice pas de falși voluntari ai diverselor fundații, care colectează fonduri pentru proiecte umanitare, pentru copii bolnavi sau săraci. În acest sens, înainte de a da bani unor indivizi care se pretind voluntari ai unor fundații umanitare, cetățenii sunt rugați să verifice dacă este vorba de un caz real și nu de o escrocherie.

1 COMENTARIU

  1. Batranii cersetori sunt o problema majora la Slatina. Vin din comunele limitrofe, sunt lasati de copii si nepoti pe strazile din Slatina si isi fac plinul pana seara cand se duc spre case. De obicei nu au acte la ei, mint ca nu au locuinta si scapa de amenzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here