Informarea șoferilor, prioritară pentru Poliția Locală

1
281

Începând cu luna lui mărțișor, vor fi reluate activitățile de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe raza orașului nostru. Poliția Locală va demara o campanie de informare a șoferilor despre noile regulamente aprobate de Consiliul Local cu privire la ridicarea mașinilor parcate la întâmplare. Și proprietarii mașinilor vechi abandonate în parcări vor fi înștiințați de oamenii legii, cu privire la sancțiunile pe care le pot primi, începând cu 1 martie, când se vor aplica amenzile.

Amenda pentru ridicare autoturismului este de 300 lei, la care se adaugă o taxă de 50 lei pe zi pentru depozitare.

Proprietarii de mașini vechi abandonate în parcări vor fi căutați de oamenii legii și somați să își ridice autoturismele de pe domeniul public. În cazul în care aceștia nu se vor conforma noilor reguli, vor risca să fie sancționați contravențional, urmând să le fie ridicate mașinile. În cazul în care se va ajunge la ridicarea rablelor, proprietarii trebuie să scoată din buzunar 200 de lei pentru ridicare și transport, plus 50 de lei pentru fiecare zi de întârziere.

1 COMENTARIU

  1. Tampenia asta, cu ridicarea masinilor (pe care multe instante din tara au respins-o, ca fiind neconstitutionala), au mai incercat-o si Valcoc si Prina si alti „destepti” care nu s-au gandit la un lucru foarte simplu: nu ar fi mai corect ca, inainte de a pretinde cetatenilor sa respecte legea, sa fie create conditii pentru respectarea ei?? Este atat de greu de priceput? Stiu ca multi dintre cei care ne administreaza stau foarte prost la capitolele inteligenta si cinste, totusi ii rog ca, din cand in cand, sa incerce sa faca mici eforturi!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here