TMK VA INAUGURA O NOUĂ SECȚIE!

0
766

“Lansarea în producție a noului Complex de Tratamente Termice” va avea loc în data de 16 februarie, începând cu ora 10,00, la sediul companieie TMK-ARTROM. Cei prezenți la eveniment, vor fi invitati să viziteze și interiorul Complexului de Tratamente Tehnice. La eveniment vor participa, probabil, membrii din conducerea guvernului, conducerea grupul TMK și alți invitați importanți.
Din anul 2006, TMK-ARTROM este parte a Grupului TMK, unul dintre cei mai mari producători de țevi din otel din lume. Procesul de aderare a TMK-ARTROM la Grupul TMK a fost însoțit de un program de investiții intens și dinamic, orientat spre modernizarea capacităților de producție a țevilor, crearea unui complex unic de fabricare a țevilor de înaltă calitate care să satisfacă cerințele cele mai înalte ale clienților. Valoarea investițiilor TMK în companiile din România (TMK-ARTROM și TMK RESIȚA) sunt de ordinul sutelor de milioane de Euro, anul trecut în TMK-ARTROM s-au investit în secția de tratamente termice aproximativ 40 milioane Euro.
TMK-ARTROM este compania leader și cartierul general al Diviziei Europene a Grupului TMK din care mai fac parte TMK-RESIȚA, TMK-EUROPA (Germania), TMK-ITALIA precum și subsidiara din SUA a TMK-ARTROM, TMK-INDUSTRIAL SOLUTIONS (Houston SUA) prin care TMK-ARTROM distribuie toate țevile industriale ale gupului TMK în America.