Prezent la Slatina, vineri, liberalul PNL, LUDOVIC ORBAN ATACĂ, „FORMAL”, SOCIAL-DEMOCRAȚII !

0
452

La sfârșitul săptămânii trecute, președintele PNL, Ludovic Orban, a participat la o conferință de presă premergătoare ”Conferinței Județene Olt a PNL”.

Întâlnirea cu presa locală s-a organizat la sediul filialei, după o întâlnire nejustificată. Din partea staffului liberal au mai participat Secretarul General al PNL,  Robert Sighiartău, parlamentarii de Olt, Siminica Mirea și Gigel Știrbu. Liderul liberal a făcut o amplă prezentare a eșecurilor pe care le are actuala guvernare, legate de pensii, salariul minim pe economie și investiții nerealizate. „Dacă s-a făcut ceva, din ceea ce au promis, mănâncă această carte cu sare și piper, în mai multe reprize”, s-a confesat laconic Ludovic Orban. Într-un sfert de oră, să ne fie cu iertare, domnul președinte a bătut câmpii cu grație, transmițând un mesaj steril, fără a puncta realele probleme cu care se confruntă România. Mă așteptam să vină cu un mesaj liberal pentru problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri, cu propuneri, argumente și mai ales soluții pentru o eventuală guvernare liberală.

Secretarul general al partidului ne-a surprins cu atacurile repetate împotriva lui Paul Stănescu, pe care l-a făcut vinovat de sărăcia și problemele județelor oltene. Totodată, inspirat sau ajutat de deputatul Gigel Știrbu, acesta ne-a mai vânturat unele cifre statistice legate de WC-urile din curte, unde suntem, zic ei, campioni în România.

Întrebat fiind dacă PNL are în programul său un program pentru județele sărace, Ludovic Orban ne-a adus aminte că în țară, unde sunt primari liberali, localitățile sunt prospere!

La Olt, în special în Slatina, este nevoie de o strategie, de parcuri industriale, de investiții, fiind clar că acesta nu cunoaște bine problemele reale din județul Olt și regiunea Olteniei.

În concluzie, ne-am convins din nou că pentru dl. Orban județul nostru și oltenii nu reprezintă o zonă de interes și, nu întâmplător, social-democrații câștigă detașat toate alegerile locale și generale!