Luni, 29 ianuarie 2018, BILANȚUL POLIȚIEI OLT

2
927

În sala de festivități a Consiliului Județean Olt, la ora 15,00, are loc  BILANȚUL PE ANUL 2017  al Inspectoratului de Poliție Olt. Din partea conducerii naționale a poliției (IGPR) va participa comisarul-șef STOICHIȘ Adrian, directorul Centrului Operațional din IGPR. Totodată, nu vor lipsi prefectul de Olt, Silviu Neacșu, președintele CJ Olt, Marius Oprescu, conducerea unor instituții județene (Parchet, Tribunalul Olt, Judecătoria Slatina, Jandarmerie, Școala de Poliție, Pompieri, etc.). Bineînțeles, vor fi prezenți și șefii polițiilor municipale și orășenești, șefii de servicii și birouri și unii șefi ai posturilor de poliție rurale.

Din informațiile pe care le deținem, în anul 2017, cu toate pierderile de personal calificat și cadre de conducere ieșite la pensie, precum și cu numărul redus de cadre active, activitatea poliției județene Olt a fost foarte bună. De fapt, indicatorii de analiză și sinteză, comparativ cu anii anteriori, sunt aproape la toate capitolele superiori anilor trecuți. Comisarul șef, Voiculescu Cristian, interimar la IPJ Olt, are și de ce să fie satisfăcut luni, atunci când iși va prezenta activitatea profesională pe anul 2017.

2 COMENTARII

  1. Tb făcut un examen psihologic amănunțit orientat pe răutatea și prostia genetica a celor ce intra in sistem.Cauta acest minister pt a face rău semenilor lor pt că s-au născut cu handicapuri psihice.Acesti retardați caută să facă cat mai rău semenilor lor prin prisma funcție.Neprimiti in sistem sau dați afară cu un șut undeva sa se duca la cine îi acceptă hidoși,prosti și răutăcioși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here