Elena Iotu a fugit la ALDE, pentru că ”Cei de la PNL fug de răspundere”

4
839

În cadrul unei conferințe de presă susținută joi la sediul ALDE s-au făcut precizări despre noi membri înscriși în partid.

Printre aceștia se numără și Elena Iotu, fosta președintă a femeilor din PNL, care a sosit la ALDE alături de jumătate din echipa partidului precedent.

„Din acest moment, fac parte din partidul ALDE. Am hotărât după foarte multe discuţii să facem o schimbare, împreună cu echipa mea. Am ales ALDE pentru că, în judeţul Olt, a devenit singura şansă pentru existenţa liberalismului”, a declarat Iotu.

Se pare că aceasta este supărată rău dacă a decis ca nici măcar să nu-și anunțe colegii din vechiul partid despre plecarea sa: ”Nu l-am informat pe președintele Voiculescu despre plecare. Pe mine ceea ce m-a determinat să părăsesc acest partid a fost comunicarea, unitatea de care se tot vorbeşte şi multe mai multe lucruri pe care nu are rost să le detaliez.”

Contactat de către redactorii noștri, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, ne-a spus că nu poate interveni asupra deciziei luate de Iotu.

”Este o opțiune personală, nu am ce să comentez. A ales să plece din partidul nostru, probabil nu s-a simțit confortabil aici. Doar ea știe de ce a luat această hotărâre”, a spus Voiculescu.

4 COMENTARII

  1. Partidul National Liberal sa dezintegrat de mult .A ramas doar o gasca minuscula de fosti militeni prafuiti fosti PSM+isti si cateva curve de salon ! Zice ca Organizatia de femei care organizatie are 4 membrie ….
    Vai de mama lor cand vin la sediu si trec prin fata PSD le curg balele .Halal opozitie!

  2. se duc la ALDE sa ocupe functii ca sunt la guvernare nu ca sunt oamenicu principii si coloana v……vezi cum sunt pusi imediat in functii niste n……………la ALDE.sunt si acolo politisti destui gata sa puna mana pe c………

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here