Conferința Județeană a PNL Olt!

0
722
  • Președintele PNL, Victor Orban, la Slatina!
  • Liviu Voiculescu, Tudor Daniel, Sabin Roșca și Ciucu Gheorghe, candidați pentru funcțiile de președinte, prim-vicepreședinte și membrii în biroul județean

În cursul zilei de mâine, ora 16:00, are loc ședința Comitetului de Coordonare Județeană a PNL. La această întâlnire importantă a liberalilor din Olt (organizată în sala Casei de Cultură a Tineretului din Slatina) participă de la București: liderul PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, vicepreședintele pentru sănătate, muncă, familie și protecție socială PNL, Cristian Bușoi, Vicepreședinte regional regiunea S-V Oltenia, deputatul Gigel Știrbu și senatorul de Olt, Siminica Mirea.

Pe ordinea de zi sunt mai multe activități importante: darea de seamă a activității PNL Olt și la final alegerile pentru completarea unor funcții din conducerea PNL Olt.

Pentru funcția de președinte este o singură candidatură, cea a actualului președinte interimar Liviu Voiculescu. Prim-vicepreședinte va fi probabil singurul candidat propus: viceprimarul orașului Scornicești, Tudor Daniel. Pentru cele două posturi libere din Biroul Executiv al PNL Olt vor candida consilierul județean Gheorghe Ciucu și președintele PNL Osica de Sus, Sabin Roșca (poate ca o recompensă după ce a pierdut bătălia pentru ocuparea postului de primar, anul trecut!).