Stănescu respins de Iohannis. Mihai Fifor, premier interimar

4
779

Surse politice ne transmit că preşedintele Klaus Iohannis l-a respins pe Paul Stănescu pentru funcția de premier interimar.

Cea de a doua propunere este Mihai Fifor, care ar fi şi acceptat de şeful statului.

Liderii PSD se reunesc, marţi, la ora 11.00, în şedinţa CExN, pentru a decide cine va fi propunerea pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose.

4 COMENTARII

 1. Unii au crezut ca un diletant si un baron rosu ca Stanescu o sa fie prim-ministru,dar inteligenta lui Mihai Fifor a biruit …O vorba romaneasca spune:”nu e pentru cine se pregateste,este pentru cine se nimereste.”Sa nu uitam ca Mihai Fifor, in calitatea lui de ministru al Apararii Nationale ,a fost in audienta la Majestatea Sa Margareta a Romaniei.

 2. În această perioadă este în plina desfăşurare campania electorală pentru Europarlamentare. Teleormanul a fost reprezentat in P.E. de Viorica Dancila, cea care vrea în continuare super fotoliul de la Bruxelles. Pur şi simplu, ţaţa Viorica este o anonimă în PE, nu a avut niciun proiect de care să îşi lege numele.Dancila nu e bună de nimic,din punct de vedere politic, insa financiar ajuta partidul, pentru că o parte din indemnizaţia de europarlamentar ajunge in conturile PSD. Viorica Dancila primeşte 6.200 euro indemnizaţie lunară plus cazare, transport, funcţionare birou parlamentar, în total peste 20.000 euro. Familia Dancila este una superbogata, are 4,5 miliarde lei vechi în conturi iar în anul 2013 a avut venituri de 7 miliarde.

  Dancila Cristinel, soţul lui ţaţa Viorica, este manager la OMV Petrom de unde încasează anual 3,5 miliarde. Mulţi bani, foarte mulţi, pentru un social democrat din partidul săracilor. Cum vine chestiunea aceasta? Din miliardele făcute peste noapte nu ai cum să-i înţelegi pe cei amărâţi. Totuşi, Viorica Dancila se încăpăţânează şi vrea să fie reprezentanta săracilor, chiar dacă nu a făcut nimic pentru ei, în schimb, pentru dumneaei, cu vârf şi îndesat. Ar fi interesant pe ce cheltuie familia Dancila miliardele! Când spune că munceşte pe rupte pentru binele românilor, trebuie să-i amintim de declaraţia de avere în comparaţie cu sărăcia de la noi.

 3. O NEICA NIMENI ajunge premier.
  Pacat de acest popor.
  Guzganul care a propus-o va sucomba in curand.
  Nici interimarul nu e cine stie ce! Un muzeograf de provincie>>>>
  Vai de MAMA NOASTRA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here