Președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță dă sfaturi colegilor din PSD: „PSD SĂ-ȘI REZOLVE PROBLEMA. ESTE NECESAR UN CONGRES“

7
429

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tensiunile apărute în PSD, între preşedintele partidului şi premier, ar putea fi rezolvate doar în cadrul unui congres, adăugând că populaţia resimte haosul de la nivelul coaliţiei.
În opinia liderului ALDE Olt, membrii coaliţiei nu sunt mulţumiţi de scandalul existent între preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose, arătând cu degetul către colegii din coaliţie ca fiind ”autorii acestui scandal”. Niţă consideră că este nevoie de un congres în care social-democraţii să-şi rezolve problemele.
”Problema este destul de dificilă, dar cred că niciunui politician care face parte din coaliţia PSD-ALDE nu-i convine această situaţie. Tot ceea ce se creează este în defavoarea coaliţiei şi, în primul rând, a Partidului Social – Democrat, pentru că aici sunt autorii acestui scandal. Dacă în următoarele şapte-opt zile nu există o înţelegere şi nu se reglează toţi pe aceeaşi lungime de undă, cred că este foarte bine să se organizeze un congres al partidului. Altfel, lucrurile nu se pun la punct”, a declarat Mihai Niţă.
Deputatul a adăugat că nu este exclus ca în urma congresului să fie schimbată conducerea PSD. Mihai Niţă şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că la nivelul populaţiei este transmis un mesaj de haos la nivelul conducerii ţării. ”Atunci, în urma congresului, cine se alătură la noua echipă, bine, cine nu se alătură, iarăşi bine. Să treacă la treabă pentru că ţara trebuie condusă. Coaliţia s-a angajat că va conduce această ţară din punct de vedere economic, dar ceea ce se întâmplă transmite la populaţie că există un haos la nivel de ţară”, a conchis parlamentarul oltean.

7 COMENTARII

  1. g.r cine vorbeste si da sfaturi un oportunist care a trecut de la un partid la altul sa=si rezolve el problemele personale-poate ne spune cum a distrus una din firme de prestigiu din Slatina cu biletele la ordin ,,,,,,el ar tebui sa stea cu capul plecat sa nu mai comenteze de altii -el cu Taricenu care a luat de la poporul roman 250 de ha de padure pe o suma infima -rusine sa le fie ca au curaj sa ,,,,,,,,,,

  2. Sistemul politic romanesc dimpreuna cu tot cu forma de guvernamant republica sunt intr-un haos total.Unica solutie a rezolvarii acestor probleme sociale,politice si administrative ale Romaniei o gasim in alegeri anticipate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here