Stănescu: ”Ministrul Mediului nu va fi din Olt”

3
773

Ședință PSD astăzi. Reacția vicepreședintelui național Stănescu

În cursul zilei de astăzi are loc ședința Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, care-i va aduce față în față pe Liviu Dragnea și pe premierul Mihai Tudose. Conform zvonurilor, între cei doi există o situație tensionată, bazată pe conflictul de interese, atât în ceea ce privește partidul, cât și guvernarea.

Contactat pentru un punct de vedere asupra situației, vicepremierul Paul Stănescu ne-a declarat: ”Nu comentez sub nicio formă ceea ce a apărut în presă. Eu știu că întâlnirea de astăzi are ca punct central de discuție propunerea și hotărârea noului ministru de mediu, după demisia Doinei Pană.”

Stănescu a lăsat de înțeles că se cunoaște identitatea noului ministru, însă aceasta nu poate fi dezvăluită momentan. Cert este că funcția nu va fi ocupată de vreun reprezentant al Oltului sau dintr-o zonă apropiată.

”Personal nu cred că în acest moment este nevoie de un congres al partidului, ci mai degrabă trebuie să ne concentrăm pe actul de guvernare și ca acesta să meargă așa cum ne-am propus. Avem obiective de dus la îndeplinire, partidul are o conducere bine pusă la punct”, a mai menționat vicepreședintele național al PSD.

3 COMENTARII

  1. Unele surse spun ca Stanescu o sa fie scos din schema viitorului Guvern al Romaniei.Dar cum tradarea este un mod de viata pentru Stanescu,stiut fiind faptul ca s-a lepadat de Ion Toma,asa o sa procedeze si de data aceasta,o sa-l tradeze pe Dragnea ca sa fie in echipa altui tractorist afumat,Tudose.Oricum tradatorii nu au viata politica lunga…

  2. Acest Stanescu nu a facut nimiv pentru noi cei din OLt si nu va face nimic . Asa afacut si cu fabricile din Caracal pe unde a fost . Uitati-va dincolo de carpati ce viata au si copii nostri se duc la wc in fundul curtii si se spala in albie . El nu a facut nimic nici la Visina acolo unde are barlogul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here