Zâmbete și bucurie în sufletele a zeci de copii și familii din județ

0
261

În perioada 18 – 24 decembrie 2017, se va desfășura Campania „Zâmbetul de Sărbători” – Ediția 2017, campanie organizată de PES Activists Olt, organizație în cadrul PSD Olt.

La inițiativă au răspuns pozitiv, pentru a duce zâmbete și bucurie în sufletele a zeci de copii și familii cu posibilități materiale reduse din județul Olt, mai mulți membri PSD și activiști PES printre care:  Cătălin Rotea, Corina Sulger, Rădiţa Piroșca, Renică Diaconescu, Sorin Brătoi, Adelin Bărbulete, George Şofaru, Cristina Tudosie, Diana Dragomir, Antonio Ghiță și Florin Iordache. Aceștia vor împodobi un brăduț de Crăciun și vor oferi cadouri copiilor din familiile lipsite de posibilități.

Campania, organizată pentru cel de-al patrulea an consecutiv, este mai mult decât o acțiune socială, deoarece cei implicați  discută și interacționează cu copiii în jurul bradului de Crăciun, pe care îl și îmbodolesc împreună. Fiind alături de aceste familii, personalitățile publice de pe plan local vor încerca să le aducă bucuria Sărbătorilor de Iarnă.