Alegeri 2019: „Tăriceanu, președinte al României”. Previziunea lui Ionescu

3
304

În 2019, România va avea alegeri prezidențiale. În acest context, Tudor-Tim Ionescu, vicepreședinte al tineretului ALDE, a spus pe cine vede în cea mai importantă funcție din stat.

Vorbim despre Călin Popescu Tăriceanu. Tudor-Tim Ionescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, a povestit cât de mult îi ajută liderul ALDE pe tineri.

„În momentul în care domnul Călin Popescu Tăriceanu a decis să plece din PNL, am considerat că este persoana care continuă să creadă în liberalism. Este, de altfel, vârful de lance al luptei pentru protejarea drepturilor și libertăților cetățenești. Din punct de vedere intern, pot să vă spun că avem un mare avantaj competitiv pentru că domnul Călin Popescu Tăriceanu a promovat mult tinerii. Dumnealui le-a dat ocazia să se afirme, ghidându-i și arătându-le unde ar trebui să fie atenți în parcursul lor politic. Cred că este cel mai bun lider pe care un partid în poate avea, în acest moment, în România. Cred că va fi viitorul președinte al României”, a zis Tudor-Tim Ionescu la DC News.

 

 

3 COMENTARII

  1. Sub mandatul lui de prim-ministru a inceput marele jaf, cand da bani pentru constructtii noi si indicatorii tehnico-economici erau secreti.Ar p trebui sa ajunga presedinte de celula , la Jilava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here