Bărbatul dispărut a fost găsit de polițiștii olteni

0
1459

Polițiștii olteni căutau de la începutul acestei săptămâni un bărbat, din comuna Brastavățu, în vârstă de 63 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Din fericre, acesta a fost identificat de politiști pe raza comunei Băbiciu la data de 21 noiembrie și condus în siguranță la domiciliul său.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni, în perioada plecării sale de la domiciliu. „La data de 19 noiembrie a.c. în urma sesizării unui bărbat, din comuna Brastavățu, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brastavățu au demarat activități specifice de căutare a numitului VOICU FLORICĂ, de 63 ani, care, la data de 16 noiembrie, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Cooperarea forțelor de ordine din județul Olt a condus la identificarea bărbatului căutat și redarea acestuia, în siguranță, familiei”, au spus reprezentanții IPJ Olt.

În activitățile de căutare, polițiștii au fost sprijiniți de forțe din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt, Poliției de Frontieră Corabia și pompieri voluntari din cadrul Primăriei Brastavățu.