Accident rutier grav la Valea Mare

0
2413

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Potcoava, a murit după ce a rămas încarcerat între fiarele autoutilitarei pe care o conducea. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 12:30,  pe DN 65, pe raza localității Valea Mare.

În accident au fost  implicate o autoutilitară în care se afla doar șoferul și un autoturism în care se aflau un bărbat și o femeie. La fața locului au ajuns imediat pompierii cu o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru șoferul autoutilitarei. Acesta nu mai prezenta semne vitale în momentul sosirii echipajelor de intervenție, fiind declarat decesul. Celelalte două persoane din autoturism au primit îngrijiri medicale la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Din primele informații se pare că cele două autovehicule s-au lovit frontal, autoutilitara rămânând suspendată peste autoturism.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs nefericitul eveniment rutier.