Liviu Voiculescu nu este dorit la conducerea PNL Olt?!

0
1815

Numirea lui Liviu Voiculescu în funcția de președinte interimar al PNL Olt a creat se pare un val de nemulțumiri în rândul liberalilor olteni. Pe surse, mulți dintre membrii organizației liberale de la Olt nu sunt de acord cu candidatura acestuia pentru funcția de președinte al partidului.

Rămasă fără președinte după moartea lui Costel Moisescu, organizația PNL Olt nu se află se pare în cea mai bună perioadă. Chiar dacă nu au curaj să declare public acest lucru, mulți membrii ai partidului nu îl consideră pe Liviu Voiculescu potrivit pentru a ocupa funcția de președinte al PNL Olt. Liberalii olteni îl regretă pe Costel Moisescu și consider că, actualul primar al comunei Cungrea, nu este cea mai potrivită persoană pentru a-i lua locul la conducerea partidului. Principalul motiv ar fi se pare problemele cu legea pe care Liviu Voiculescu le are.

În ultimele zile, doi membri PNL Olt au ales să păresească partidul. Este vorba despre Viorel Marinescu, vicepreședinte al Departamentului pentru Politici în Sănătate PNL Slatina și juristul Sorin Costescu, care au decis se pare, să îl urmeze pe fostul lor coleg, Dan Stana și să treacă în tabăra celor de la ALDE.

Alegerile care urmau să fie organizate pentru desemnarea unui nou președinte al PNL Olt sunt deocamdată amânate. Se pare că liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, este plecat într-o vizită de lucru în America, motiv pentru care reprezentanții liberali de la Olt nu au mai putut organizat aceste alegeri la data de 17 noiembrie, așa cum a fost stabilit inițial.

Până în prezent nu a fost stabilită o dată oficială pentru organizarea acestor alegeri, iar până atunci Liviu Voiculescu, primarul comunei Cungrea, se va afla la conducerea PNL Olt. Acesta și-a anunțat deja candidatura pentru această funcție.

Rămâne de văzut însă ce decizii vor lua liberalii olteni și cine va fi ales pentru a conduce organizația de la Olt.