Cazul „cascheta” a fost soluționat

0
916

Cazul unei caschete de polițist care a apărut în imagini la o petrecere din localitatea  Sprâncenata, județul Olt, a fost „elucidat” de oamenii legii. După aproximativ trei  săptămâni de cercetări, reprezentanții Poliției Olt au declarat că acest caz a fost închis, în ciuda faptului că nu au reușit să-l identifice pe polițistul căruia îi aparține cascheta.

Surprinzător sau nu, oamenii legii au constatat că respectiva caschetă nu aparținea niciunui polițist.  „După audierea polițiștilor de la Postul din Sprâncenata, cât și a petrecăreților, s-a stabilit că niciunul dintre oamenii legii nu a luat parte la această petrecere. Petrecăreții au declarat că, pur și simplu, au găsit cascheta la marginea satului, într-un loc unde cetățenii duc gunoaiele. Cel mai probabil, aceasta a fost aruncată acolo de un fost polițist. Legea nu îi obligă însă pe cei care au lucrat ca politiști să înapoieze uniforma după terminarea activității în slujba statului”, au declarat cei din conducerea IPJ Olt.

Tototdată, reprezentanții IPJ Olt au spus că, dacă vor apărea noi informații cum că această caschetă ar aparține vreunui polițist, cazul va fi redeschis și vor fi luate măsuri împotriva acestuia.

Imaginile care îi înfăţişează pe petrecăreţi au fost postate chiar de ei, în data de  21 octombrie 2017, însă ulterior au fost şterse de pe conturile de Facebook, după ce s-a creat vâlvă şi şi-au dat seama că „prietenul poliţist” ar putea avea probleme.