Alegerile pentru conducerea PNL Olt se amână

0
490

Ludovic Orban amână alegerile care urmau să fie organizate pentru desemnarea unui nou președinte al PNL Olt. Se pare că liderul Partidului Național Liberal este plecat într-o vizită de lucru în America, motiv pentru care reprezentanții liberali de la Olt nu mai pot organiza aceste alegeri la data de 17 noiembrie, așa cum a fost stabilit inițial.  

Ca urmare a faptului că, președintele Partidului Natioal Liberal, domnul Ludovic Orban este plecat într-o vizită de lucru in SUA, în perioada 10-19 noiembrie 2017,  întrunirea Comitetului de Coordonare Județean al filialei PNL Olt programată pentru data de 17 noiembrie 2017 este amânată la o dată pe care o vom comunica ulterior ”, a declarat Liviu Voiculescu, președinte interimar PNL Olt.

Liviu Voiculescu a fost ales la data de 19 octombrie 2017 să conducă organizația județeană, după votul Biroului Politic Județean al PNL Olt. Candidații pentru această funcție au fost: primarul comunei Cungrea, Liviu Voiculescu și președinta PNL Corabia, Ioana Gherghiță.  Voiculescu a fost ales câștigător cu un număr de 24 de voturi, în timp ce Ioana Gherghiță a obținut doar 2 voturi.

Voiculescu se va afla la conducerea partidului până când vor avea loc alegeri pentru conducerea PNL Olt și și-a anunțat deja candidatura pentru această funcție.