Prins de politiști transportând ilegal o tonă de carne

0
567

A încercat să vândă la negru sute de kilograme de carne însă poliţiştii i-au stricat planurile. Un bărbat din Olt a fost depistat de politiștii olteni transportând carne fără a avea documente de proveniență cu scopul de a le comercializa în București. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Potcoava, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice au confiscat aproximativ o tonă de carne destinată comercializării. „La data de 8 noiembrie 2017, polițiștii olteni au acționat astăzi pe raza comunei Corbu, depistând un bărbat, de 40 ani, din orașul Potcoava, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 14 carcase de oi și viței, fără a poseda documente de proveniență, cu scopul de a le vinde în municipiul București”, potrivit reprezentanților IPJ Olt.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Totodată, cantitatea de 985 kg  a fost confiscată, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, și predată unei unități specializate, în vederea distrugerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here