Ce ar trebui să pățească slătinenii care parchează neregulamentar

0
522

Un bărbat  cu un autoturism de București, care a parcat jumătate pe trotuar din orașul Suceava , jumătate pe stradă, a fost pus  pus la punct de un sucevean, potrivit B1.ro

În Suceava, DACĂ AI PARCAT GREȘIT, nu se blochează ROȚILE, ci se LIPEȘTE SCOTCH pe toată mașina. Ce a pățit un bucureștean, întrece orice IMAGINAȚIE.
Fiindcă blocase strada, traficul se desfășura cu difcultate în acea zonă, așadar suceveanul s-a  gândit să-i dea o lecție pe care nu o va uita niciodată. Nu  a chemat pe cineva ca să-i blocheze roțile, ci a preferat să-i dea el însuși o lecție.

Astfel că bărbatul i-a lipit scotch pe toată mașina și l-a așteptat să vină, ca să-i și spună vreo două vorbe.„Așa să parchezi la tine în București, nu în Suceava”, i-a spus suceveanul șoferului bucureștean. Dar ce a urmat … întrege orice imaginație.

Problema locurilor de parcare insuficiente este întâlnită în fiecare oraș din țară. Primăria Slatina lucrează însă la un regulament pentru a face „ordine”, pe străzile și trotuarele municipiului.