Petrecere de Halloween la Grădiniţa din Găneasa

6
417

Ultima zi dinaintea vacanței a fost una plină de bucurie și culoare la Grădinița cu Program Normal Găneasa. Cadrele didactice de aici, Nicoleta Călinescu și Elena Dvorniceanu le-au oferit celor mici o zi specială.  Aceștia s-au distrat cum au ştiut ei mai bine, în spiritul Halloween-ului, sărbătoarea de care se bucură micuţii de peste Ocean.

Cu ajutorul celor două cadre cei mici au realizat un frumos spectacol în care au dansat şi au cântat. Pentru desfăşurarea activităţilor din acest an, organizatoarele s-au bazat pe originalitatea şi imaginația părinţilor în ceea ce privește costumația copiilor, dar şi în ceea ce priveşte sculptatul dovleacului, iar rezultatul a fost unul „înfricoşător”.

Astfel au început să intre în grădiniţa vrăjitoare, dovlecei, Contele Dracula, scheleţi, pisici negre, piraţi, dar şi-au făcut loc, de asemenea, şi Spiderman, Batman, prinţese şi tot felul de măşti şi costume. Iar după ce toată lumea a sosit şi după ce fiecare şi-a etalat costumaţia, s-a dat startul la distracţie!

„A fost o zi specială pentru noi, ne dorim să facem din acest eveniment o tradiţie, vă anunţăm că la anul vom fi mai inventivi în decor şi mai surprinzători în distracţie”, ne-a declarat Nicoleta Călinescu, cadru didactic în unitatea școlară care coordonează pașii celor din grupa mare.

 

6 COMENTARII

 1. Pana în 1989, noi, romanii, abia daca auzeam despre sarbatoarea Halloween-ului; dupa revolutie, Halloween-ul a devenit, pe an ce trece, o sarbatoare din ce in ce mai “la moda” pentru o parte din romani. In discoteci, cluburi, cafenele, centre comerciale, mall-uri se organizeaza o multime de petreceri de Halloween. Iar tinerii nostri au adoptat usor această moda, crezând ca e un lucru “cool” şi plin de distracţie. Dar ei nu stiu ca, de fapt participa, fara sa-si dea seama, la cel mai mare sarbatoare satanista din lume, Halloween.Doamna educatoare crede ca asa-i moda,dar moda de regula,este o manipulare a constiintei.Dar s-ar parea sa fie si o forma inconstienta a societatii in asamblu ei,care accepta cu mare usurinta orice fara sa analizeze originea acestei manifestari.Dar nu trebuie sa ne mire,deoarece clasa politica a vandut toate resuresele tarii fara sa se gandeasca la viitorul tarii….Asadar,pentru o educatoare ,care si-a vandut sufletul satanei, nu conteaza daca rataceste niste copii. Preotul din comuna ar fi cazul sa-i explice ca promovarea unor asemenea sarbatori necrestine distruge identitatea si cultura neamului romanesc.

 2. Vai de capul vostru cei care vreti sa faceti traditie din sarbatoarea dracului. Veti fi totodeauna sub conducerea acestuia, iar cand veti trece in dimensiunea cealalta, in iad veti arde. Incet ,incet se instaleaza generatia de PROSTI SI IDIOTI.

 3. @Stefan Cel Mare,Educatorul,Arsenie Boca.
  Sunt de acord cu d voastră!
  Această,Needucatoare,că nu pot să-i spun altfel,sfidează cu știință,sau poate cu neștiință,tot ce este tradițional românesc, în cultura poporului nostru.
  Încet,încet,tradițiile noastre vor dispărea,lăsând locul celor împrumutate.
  Un rol important în a combate acest fenomen,îl are într-o mare măsură,presa,care după cum văd nu se implică.
  Păcat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here