Marin Postolache a fost condus pe ultimul drum

0
1576

Colegii, prietenii și toți cei care au avut ocazia să îl cunoscă l-au însoțit astăzi pe ultimul drum pe Marin Postolache, cel care a fost viceprimar al municipiului Slatina, în mandatul primarului Gheorghe Păunescu.

Până la orele prânzului, când a început slujba de înmormântare, pe la căpătâiul fostului viceprimar au trecut sute de persoane pentru a-și lua rămas bun. La înmormântare au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților publice locale și județene care au venit sa aducă acestuia un ultim omagiu şi au însoţit cortegiul pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al lui Marin Postolache își va găsi odihna veșnică la Cimitirul  Clocociov din municipiul Slatina.

Răpus de o boală nemiloasă, Marin Postolache a pierdut lupta cu viața în dimineața zilei de miercuri- 25 octombrie, după o lungă perioadă în care a încercat din răsputeri să supraviețuiască. Starea de sănătate a celui care a fost viceprimarul reședinței de județ, dar și unul dintre fondatorii social-democraţiei în Olt se deteriorase mult în ultima perioadă. Pentru o lungă perioadă Marin Postolache a fost și director al societăţii ACETI din cadrul Consiliului Local Slatina. Acesta a încetat din viață pe Secţia Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina unde era internat după ce a fost transferat de la Spitalul Fundeni din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here