Un nou accident la Pădurea Sarului

0
661

 

În zona Pădurii Sarului autoritățile nu numai că ar trebui să ia cât mai repede măsuri pentru securizarea acelui drum blestemat dar poate că ar trebui denumit și „Zona Crepusculară”. Vorbum de Drumul Național 65 – unde aproape că nu trece săptămână fără eveniment rutiere, cele mai multe fiind soldate nu numai cu victime ci și cu pierderi de vieți omenești.  Duminică seară în respective zonă a aveut loc un nou accident rutier în urma căruia un tânăr a fost transportat cu răni la spital.

 Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00, după ce o autoutilitară şi un autoturism au intrat în coliziune. În cele două autovehicule se aflau patru persoane, una în autoutilitară şi trei în autoturism.

Impactul dintre cele două autovehicule a fost unul foarte violent, autoturismul fiind făcut praf, partea din spate a fost distrusă total. Ca printr-o minune nu a avut loc o nouă tragedie. În urma evenimentului doar un tânăr a primit primele îngrijiri medicale, după care a fost transportat cu ambulanţa la spital. Autoritățile competente au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs venimentul rutier.