Cornelia Sulger, membru în Comitetul de reglementare al ANRE

0
878

Noua conducere a Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a fost votată astăzi de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Noua conducere a ANRE a fost validată de plenul Parlamentului cu 220 de voturi „pentru” şi 79 voturi „împotrivă”, votul fiind unul secret, cu buletine.

În funcţia de preşedinte al ANRE a fost numit deputatul PSD Dumitru Chiriţă, pentru un mandat de cinci ani. În funcţia de vicepreşedinte al ANRE a fost numit Zoltan Nagy-Bege, în timp ce pentru cele două funcţii de membru în comitetul de reglementare al autorităţii au fost numiţi Gheorghe Gabriel Gheorghe (din partea ALDE, în prezent secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat) şi Corina Sulger (PSD Olt), care în prezent lucrează la CEZ Vânzare.

Cornelia Sulger (43 ani) este consilier în Consiliul Județean Olt din partea PSD. În prezent este manager de vânzări în cadrul CEZ.  În perioada 2007-2014 a fost manager clienți corporate la CEZ vânzare, iar în perioada 1998-2007 a fost inginer în cadrul SC Electrica Oltenia.