Femeie rănită în accident la Grădinari

5
440

O femeie a fost rănită sâmbătă seară, după ce căruța în care se afla a fost lovită  de un autoturism, pe raza comunei Grădinari. În urma impactului mașina în care se aflau trei persoane s-a răsturnat. 

Echipajul SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Slatina a intervenit sâmbătă seara  pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane de sex feminin, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Grădinari. În accident au fost implicate un autoturism și o caruță“, au declarat reprezentanții ISU Olt.

Femeia care a necesitat îngrijiri medicale, prezenta politraumatisme și a fost transportată la UPU Slatina. Cele trei persoane care se aflau în autoturism nu au necesitat acordarea primului ajutor medical.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

5 COMENTARII

  1. Din ce vad caruta NU era semnalizata… Sora mea a avut o tamponare acum cativa ani din cauza unei carute(a franat si a fost lovita din spate de doua ori de trei autoturisme)

  2. Căruțele,sunt un real pericol,mai ales noaptea pe drumurile publice!
    Pe lângă faptul că,acești participanți la trafic,umblă în general băuți,nu au căruțele semnalizate.
    Măsură eficientă ar fi,interzicerea să mai circule la lăsarea întunericului.
    Dar, interesează pe cineva?

  3. Interzicerea carutelor definitiv pe toate drumurile publice si interzicerea tuturor persoanelor care nu au posibilitatea financiara de a intretine animale precum caii.Asa ar fi accidente mai putine si nu ar mai avea de suferit nici oamenii nici animalele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here