Iordache, noul director la DSP Olt

2
717

Fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Andrei Iordache a fost numit de curând director interimar la Direcția de Sănătate Publică Olt. Acesta a înlocuit-o pe Adela Bobeș care asigura de ceva timp acest post. Vă reaminim că Andrei Iordache a mai fost director în această instituție publică.

În ultimul an postul de director a fost scos la concurs de mai multe ori, însă niciun candidat nu a reușit până acum să îl ocupe.

2 COMENTARII

  1. Citez din „Impact de Olt”/7 apr. 2017: „Fost director al Spitalului de Pneumoftiziologie Scorniceşti, fost director al DSP Olt, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Andrei Iordache a reuşit „performanţa” de a obţine cea mai proastă notă la concursul organizat pentru şefia DSP Olt. După atâţia ani în care a ocupat funcţii de conducere în sistemul sanitar, Iordache nu a reuşit să acumuleze decât 7 puncte dintr-un minim necesar de 70 pentru a fi declarat admis.” Pana la urma, vad ca totusi „a reusit”!! Ce mai, asta pana la urma o sa ajunga si ministru, mai stii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here