Au fost repatriați după o lună de la tragedie

0
385

Trei dintre românii morți în accidentul din Austria au fost repatriați. Este vorba despre soții Ionuț și Ioana Datcu, doi tineri din Movileni, județul Olt, dar și despre Costel Ardelean, șoferul microbuzului morții.

Sfâșiați de durere, părinții tinerilor au fost înștiințati de Consulatul României în Austria că trupurile neînsuflețite vor fi repatriate. Cei doi tineri din comuna Movileni vor fi înmormântați miercuri-11 octombrie.

Cei doi tineri din Movileni, județul Olt se numără printre cei cinci români morți în accidentul din Austria, care a avut loc pe 10 septembrie, pe o autostradă din apropiere de Viena. Ionuț Datcu și soția sa, Ioana, erau pasageri în microbuzul morții. Cei doi lucrau în Germania și, în urma cu două săptămâni, se întorceau acasă pentru a-și cununa finii. Microbuzul cu care se întorceau din Germania, a lovit cu putere un parapet și a căzut peste un pod, după ce șoferul a pierdut controlul. Singurele care au supraviețuit oribilului accident sunt două femei în vârstă de 60 de ani.