CENTRUL AVENIR, Craiova – Dezvoltare personala pentru copii 6-14 ani, ROBOTICA si INVATARE STEAM in sistem LEGO® EDUCATION

0
1425

Centrul AVENIR este prezent cu ateliere demonstrative la Târgul de Comerţ al Olteniei, ediţia a II-a, 13-15 octombrie 2017 la Centrul Multifuncţional Craiova. In fiecare zi a evenimentului, copiii se vor putea bucura de construcţiile robotice din LEGO®, mecanice sau programabile, vor putea observa şi înţelege modul de funcţionare, vor putea participa la crearea sau optimizarea lor, se vor bucura prin joacă şi socializare de conceptele STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics).

Atelierele demonstrative sunt deschise pentru toţi şi se desfăşoară astfel:

Vineri, orele 13:00 – 16:00

Sâmbătă, orele 10:00 – 18:00 şi

Duminică, orele 10:00 – 16:00

 

La centrul “Avenir”, Robotica pentru copii şi adolescenţi foloseşte provocările amuzante şi proiectele practice pentru a obține cele mai creative invenţii din mâinile copiilor de toate vârstele. Tinerii vor învăța cum să construiască mecanisme şi roboţi cu ajutorul sistemelor LEGO® și cum să-i programeze, dar în acelaşi timp îşi vor dezvolta noi abilităţi şi competențe STEAM, spiritul de echipă şi de competitivitate, îşi vor descoperi noi prieteni cu pasiuni comune. Vor înţelege în mod practic fenomenele şi lumea înconjurătoare.

Cursurile se desfăşoară în Craiova, str. Buciumului 34, pe tot parcursul anului şcolar, cu frecvenţă săptămânală, în afara orelor de şcoală („before & after school” sau weekend), în şedinte de lucru având în medie 90 minute. În timpul vacanţelor şcolare şi în perioada „Școala altfel”, se vor desfăşura ateliere de lucru recreative mixte. În perioada vacanţei de vară pot fi organizate cursuri intensive.

Pentru cei interesaţi, persoana de contact este Luminiţa Dragomir, tel. 0728 884894, e-mail educationsteam@gmail.com, Facebook STEAM.Avenir