Un nou accident terifiant în Olt

0
1326

Ziua accidentelor rutiere astăzi în județul Olt. Un alt accident rutier grav a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21:00 în orașul Balș.

Pompierii SMURD Balș au intervenit în urmă cu puțin timp la un accident rutier produs în orașul Balș, strada Nicolae Bălcescu. În accident au fost implicate două autoturisme și o autoplatformă.

La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. În urma accidentului o femeie, în vârstă de 18 ani, pasageră pe scaunul din dreapta-față al unui dintre autoturisme, a rămas încarcerată. Pentru extragerea victimei pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către victimă fiind dificil din cauza faptului că autoturismul era răsturnat pe o parte. Victima a fost preluată, inconștiență, de echipajele medicale și transportată la Spitalul Balș. Celelalte patru persoane care se aflau în vehicule nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital“, a declarat plutonierul major Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.