Bestia de la Brastavățu ar merita pedeapsa cu moartea

2
858

– după ce aproape și-a decapitat victima, acum își bate joc de anchetatori

Marius Ionuţ Geapana a fost călăul lui Daniel. Obseria lui pentru violență și faptul că în permanență ținea asupra sa un cuțit îi speria pe apropiații celui care acum va înfunda pușcăria. Cei care făceau parte din cercul acestui bărbat de 20 de ani îi prefigurau deja un… viitor negru.

Crima săvârșită cu sânge rece de la începutul acestei săptămâni a îngrozit întreaga țară. Cadavrul fără cap a fost repede indentificat și într-un timp record a fost găsit și cel care a săvârșit abominabila faptă. Poliţiştii l-au găsit pe cel care l-a torturat până la moarte pe Daniel, un băiat de 14 ani din Brastavăţu. Marius Ionuţ Geapana, un tânăr din aceeaşi localitate cu Daniel, şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut. Ucigaşul lui Daniel are 20 de ani şi le-a spus anchetatorilor că era atât de beat, încât nu-şi aminteşte prea multe amănunte. Totuşi, el şi-a motivat crima spunând că victima l-ar fi înjurat de mamă.

Cel care a comis cea mai feroce crimă din ultima vreme, face un gest de sfidare incredibilă la adresa autorităţilor. Arestat pentru acuzaţia de omor deosebit de grav, ucigaşul i-a trimis pe poliţişti să răscolească toate veceurile din comună după arma crimei. Asasinul a mărturisit crima abominabilă şi a spus că a aruncat arma crimei într-o fosă din comună, dar a refuzat să precizeze care, aşa că anchetatorii s-au văzut puşi în ipostaza halucinantă de a căuta arma crimei în toate veceurile din comună. Ucigaşul este reținut în acest moment de poliție, fiind acuzat de omor deosebit de grav. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au stabilit că în noaptea de 2 spre 3 octombrie 2017, Marius Ionuţ Geapana l-a bătut pe Daniel.

Primele lovituri au fost făcute cu pumnul în zona feţei şi, ulterior, l-a tăiat cu un cuţit în zona gâtului. Rănile au fost atât de grave, încât au dus la moartea adolescentului de 14 ani. Cadavrul victimei a fost găsit, decapitat, în dimineaţa zilei de marţi, 3 octombrie 2017, de către săteni.

Familia copilului este devastată de durere, nu înțeleg cum de s-a ajuns la o asemenea oroare și de ce fiul lor Daniel a trebui să aibă un asemenea sfârșit tragic. Aceștia cer să se facă dreptate și consideră că ucigașul ar merita… pedeapsa cu moartea.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua fac parte din același sat sunt cetățean al comunei Brastavățu insa nustiu vreodată să se facă dreptate mai ales după acest caz în care a infiorat o țară întreagă nu înțeleg cum de a căzut pradă acest copil care îmi este și rudă și nu altul mai mare de vârstă în tot acest caz eu am făcut deja sesizare și plângere în cea ce sa intampla in același sat eu o groaza iar nu sa face nimic nu sa ia masuri dorm pe ei stau cu mâna în șolduri și așteaptă mandatul celelalnt de primar niste nesimtitu de-a binele așa ceva nu trebui lăsat trebui sa se facă lumină în acest caz și tot odată curățenie și când spun asta mă refer la,camere video la intrare și ieșire lumină sa se vadă plus că ne lipsește paza neasigurată iar numai zic că poliția la noi numai e de mai bine de 3 ani sa mutat în altă comuna in care nu vad sensul acestei cauza așa ceva e de neconceput va rog a lua în calcul pentru că nu e gluma nu e nimic e ceva serios în care lumea toată de acolo tace și nustiu ce păzesc având o comuna atât de mare in care ar trebui sa strălucesca și asigurată orice pentru siguranța fiecăruia pentru că astfel de lucruri să mai pot repeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here