Deputatul Marius Iancu: „Membrii Comisiei Europene ne-au spus că nu există motive de îngrijorare pentru evoluţia economică a României”

0
178

Comisia Europeană este de părere că punerea în aplicare a măsurilor asumate de Guvern va duce la creşterea economică a României. Aceasta este concluzia desprinsă în urma discuțiilor purtate în cadrul Comisiei de Buget – Finanțe, cu delegația condusă de István-Pal Szekely, directorul Direcției Generale pentru Afaceri Economice și Financiare de la Comisia Europeană.

Membru al Comisiei Buget – Finanţe din Camera Deputaţilor, parlamentarul PSD de Olt,  Marius Iancu, susţine că, la nivelul Comisiei Europene, nu există motive de îngrijorare pentru evoluţia economică a României.

,, Economia românească este puternică! Este concluzia discuţiilor purtate în cadrul Comisiei de Buget – Finanţe, cu delegaţia condusă de Istvan-Pal Szekely, directorul Direcţiei Generale pentru Afaceri Economice şi Financiare de la Comisia Europeană. Membrii delegaţiei de la Comisia Europeană ne-au spus că nu există motive de îngrijorare pentru evoluţia economică a României, dar că măsurile de relaxare fiscală care vor fi implementate anul viitor trebuie să fie însoţite şi de alte măsuri ale Guvernului care să încurajeze investiţiile. Comisia Europeană nu este îngrijorată în privinţa evoluţiei deficitului bugetar pe termen scurt şi mediu. Guvernul trebuie să asigure creşterea economică şi să pună în aplicare măsurile asumate,  afirmă deputatul de Olt Marius Iancu, pe pagina sa de socializare.

Ilie Bîzoi