Acuzații nefondate la adresa unui cunoscut restaurant din Caracal

0
2054

Un material publicat zilele trecute în cotidianul „Gazeta Oltului” în care se vorbea despre neregulile descoperite de către inspectorii DSVSA Olt  în unitățile de alimentație publică din județ, a stârnit și reacții negative, nefondate, la adresa unui cunoscut restaurant din Caracal.

Potrivit datelor prezentate în acest articol, au fost constatate deficiențe la două unități de alimentație publică, una din Caracal și una din Scornicești, unde au fost aplicate sancțiuni pentru igiena, depozitarea și etichetarea necorespunzătoare, dar și pentru ambalaje deteriorate. În total, în urma controalelor, inspectorii DSVSA  Olt au reținut 101,192 kg de carne și produse din carne, precum și 10 kg de brânză telemea și 47 de ouă fără documente de proveniență.

Deși în materialul publicat era prezentat un rezultat total al deficiențelor constatate în mai multe restaurante din județ, un cititor „supărat”, a vrut să își verse oful înainte de a verifica despre ce restaurant este vorba și înainte de a citi cu atenție ceea ce era relatat de fapt în articolul respectiv. Fără a sta pe gânduri, cititorul a postat un comentariu negativ pe pagina on-line a cotidianului în care susține că este vorba despre restaurantul Romula Imperial din Caracal, producând  pe nedrept,  prejudicii de imagine acestei unități de alimentație publică.

Din informațiile Gazeta Oltului, se pare că, autoritățile județene cu atribuțiuni  pe această linie de control, au constatat că restaurantul Romula Imperial din Caracal nu are probleme de igienă și nici nu comercializează produse care au depășit termenul de valabilitate.