O casă din Slatina, scoasă la vânzare la un preț RECORD

0
4930

Preț incredibil cerut pentru o casă în Slatina. Proprietarul vrea nu mai puțin de 970.000 de euro pentru o locuință în municipiul reședință de județ.

Cea mai scumpă casă  scoasă la vânzare în Slatina are un preț cerut de 970.000 de euro. Vila de lux este amplasată pe un teren de 1.281 mp, într-o zonă rezidențială de vile și este oferită spre vânzare de Agenția RITZ IMOBILIARE. Proprietatea este împrejmuită cu gard din piatră naturală și fier, iar curtea generoasă este pavată cu piatră naturală, cu vegetație matură și gazon, cu foișor din lemn de stejar și tei, cu zona de barbeque și duș exterior, care completează decorul exterior.

Descierea agenților imobiliari este una pe măsură: „Vila de lux a fost proiectată și construită într-un stil unic de însuși proprietarul ei, cu o deosebită atenție la detalii, cu finisaje de lux, incluzând sistemele de iluminat, granitul, parchetul de bambus și elemente de design care pun în valoare spațiul de 877 mp construiți. Imobilul are în dotare mai multe sisteme de supraveghere, atât porțile cât și ușile celor două garaje se deschid automat cu telecomandă. Proprietatea este compusă din parter, demisol, etaj și mansardă astfel: * la parter un living cu un design modern-clasic, cu șemineu care te invită la relaxare, alături de un dinning și o bucătărie modernă complet utilată, unde vă veți simți mereu confortabili. Tot la parter se află casa scării, un birou, o baie ultramodernă, un dresing și 2 garaje, o spălătorie și camera centralei ultramodernă cu sistem de dedurizare a apei; * demisolul reprezintă alt spațiu de relaxare, având un bar pentru zilele răcoroase de vară, iar alături găsim o cămară spațioasă frumos amenajată; * etajul este dedicat zonei de noapte, cu 4 dormitoare luminoase și foarte spațioase, fiecare dormitor cu baie ultramodernă cu duș și cadă jacuzzi cu hidromasaj. Toate dormitoarele au dressing și acces la terasă; * mansarda este compusă din 3 camere foarte mari, luminoase, cu loc de relaxare și lectură. Valoarea acestei proprietăți este adusă de suprafața construită, de amplasament, de materialele de înaltă calitate și dotările întregului imobil, făcând-o unică pe piața imobiliară  locală”

Nu sunt mulți cei care își permit să o achiziționeze, deși este scoasă la vânzare de o perioadă bună de timp.  Cum nimeni nu s-a înghesuit până acum să o cumpere, specialiștii cred că prețul ar putea să scadă în câteva luni.

Din informațiile Gazeta Oltului, se pare că proprietarul acestei case a fost o persoană care a lucrat în cadrul Armatei Române și după moarte a lăsat-o moștenire copiilor săi.