Anchetă de proporţii: Bebeluş mort la botez!

0
1852

Șocant! Preotul a încercat să îl resusciteze în Biserică. 

Un bebeluş, în vârstă de doar o lună, a suferit un stop cardio-respirator imediat după ce a fost încreştinat. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla dacă bebeluşul s-a înecat în timpul botezului sau dacă acesta era suferind de o altă boală.

Autorităţile ieşene au fost sesizate pentru a interveni la acest caz sâmbătă, 16 septembrie, în jurul orei 17.00. Potrivit datelor adunate de către poliţişti, bebeluşul de o lună ar fi plâns încă dinainte de a fi dus în biserica din Curături, din acest motiv părinţii hrănindu-l cu lapte.

Copilul a continuat să plângă şi în timpul evenimentului religios, cei prezenţi la eveniment constatând că acesta se simte rău imediat după ce a fost botezat de către preot. Acesta din urmă ar fi fost cel care a început manevrele de resuscitare, în Biserică, înainte ca intervenţia medicilor.

„În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei şi, în funcţie de rezultate, se vor dispune măsurile legale”, ne-a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Rezultatele ce urmează a fi furnizate de către Institutul de Medicină Legală vor releva care au fost condiţiile în care a decedat bebeluşul.