Schimbare în conducerea USAMV Slatina

0
1084

Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală-Filiala Slatina are un nou director! Ion Bozgă, cel care s-a aflat la conducerea facultății din Slatina pentru o perioadă de șase ani, a predat ștafeta Lectorului Univ. Dr.Victor Tița, fost director al Casei Corpului Didactic Olt.

Ion Bozgă s-a aflat la conducerea Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară- filiala Slatina, pentru o perioadă de șase ani, începând cu anul 2011 și până în prezent, însă vârsta nu i-a mai permis să își prelungească mandatul.
„ Din păcate vârsta este cea care mă împiedică să mai conduc facultatea. Legal, eu nu mai am dreptul să ocup această funcție. Mandatul meu în fruntea filialei a fost de cinci ani și am mai rămas încă un an cu delegație. Voi rămâne însă în continuare profesor în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară- filiala Slatina și predau cu cea mai mare încredere ștafeta domnului Victor Tița. Sunt convins că, facultatea va fi pe mâini bune ”, a spus Ion Bozgă.

Numirea noului director a fost făcută în dimineața zilei de marți- 5 septembrie 2017, de către decanul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, prof. univ. dr. Dinu Toma și de alți reprezentanți ai facultății de la București.

„Am preluat cu speranță, entuziasm și hotărâre mandatul de director al Filialei Slatina a Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, București. Mi-au fost alături, în fața întregii echipe de conducere a Facultății de la București, colegi – titulari și colaboratori, cărora le mulțumesc și cu această ocazie. Mulțumesc domnului Decan, prof.univ.dr. Dinu Toma, care și-a asumat susținerea mea alături de domnii prodecani și doamna director de departament, prof.univ.dr. Elena Stoian, oferindu-mi onoarea de a ocupa această funcție care mă obligă să continui lucrurile bune, și chiar mai mult, pe care le-a realizat domnul prof. Bozgă Ion de la care am preluat – având vârsta de pensionare – mandatul”, a postat Victor Tița pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here