Felicia Man, demisă din funcție de ministrul Educației

11
2364

Șefii inspectoratelor școlare din 13 județe au fost revocați din funcție de ministrul Educației, Liviu Pop, întrucât la o evaluare făcută fi fost descoperite mai multe nereguli în contractele lor de management.   Pe lista „neagră” se află și șefa Inspectoratului Școlar Județean Olt, Felicia Man.

În afară de Olt, pe listă apar revocați din funcție și inspectorii șefi din Caraș-Severin, Ialomița, Ilfov, Brăila, Buzău, Vrancea, Constanța, Sibiu, Arad, Tulcea, Mehedinți și Călărași.

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a numit se pare o comisie, alta decât cea din minister care se ocupă de reţeaua şcolară şi de evaluarea anuală a inspectorilor generali, iar această nouă comisie a analizat timp de aproape două săptămâni activitatea tuturor inspectorilor generali şcolari pornind de la contractul de management al fiecăruia dintre ei. Una dintre principalele probleme a fost faptul că nu au transmis până la această oră situaţia privind starea învăţământului pe judeţ, aşa cum erau obligaţi, dar au fost şi probleme legate de auditul intern la nivel de inspectorat.

Ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor județene vineri seara, prin fax, și urmează să intre în vigoare peste 15 zile, conform legii.

Şefa Inspectoratului Școlar Olt nu a dorit să comenteze această demitere.

11 COMENTARII

  1. Cam tarziu. PSD-ista convinsa numai cata campanie a facut… Posibil sa nu fi raspuns la vreun apel si out.. Sau l-a suparat pe Valcov… Ada ar trebui sa se schimbe si directorii de la licee, scoli, gradinite. Sa nu mai fie pusi politic si doar cei care merita si care pot sa faca ceva. Nu sa dea cu sarutmana la partid. Nenorociti

  2. Trebuie demisa imediat toata clica care a amusinat in jurul acestei nefericite! Pentru orice fractie de norma trebuia sa scoti bani-MIU! Pentru un 253 pe tehnic la oras si orice alta combinatie, evident tot cu bani- RAN_CHINA. O diploma de asistent cu nota 10, fara treci evident pe la cursuri tu fiind student pe aiurea si tot ce tine de o scoala sanitara, apelam la INGINERUL MECANIC PSD, Dobrica Niculina. dONE! Se rezolva. Un post de orice…. Facem! Daca esti nepot, ai buletin de Coteana sau te recomanda vocea si talentul de la PZD, atunci te rezolva Dijma Lacramuioara! Cum?! Simplu. Te angajam la Salubris sau Vagramer firmele de casa la PZD-ului, facem detasare la Metalurgic cu acordul bineinteles al destituitei si la recomandarea tov deputat Iancu si Marius ocolim toata prostimea doritoare de un post la stat. Facem un examen cu subiectele aranjate si luam banii la cetatenii Pzd-isti! Femeia asta cu nume de marca inregistrata la camioane Man, numai nenorociri a facut! Vorbim de indicatori de performanta!!! Abandon scolar printre primele judete pe tara, rezultate bac, pai aici avem licee in care directorii sunt vesnici in functie de vezi COLEGIUL TEHNIC METALURGIC iar rezultatele sunt ZERO. Adicatelea, iau bac-ul 2 maxim trei elevi iar restul coloane intregi de de 1(UNU). Manager evident coana dijma, pretena si neconsolata amica a destituitei. Apropo, cat mai merge darul pentr postul de secretar SEF SCOS LA „CONCURS” pe sub masuta pentru nepoata domniei tale?! Va spun eu rezultatul de acum. Duduia Petra si cumparat functia, restul doritorior fac doar figuratie. Locul e vandut demult nepoatei. Doar nu degeaba i-a tinut copilul in brate madam dijma.

  3. Discutam despre competenta? Unde mai gasim noi atatea calitati, competente si valente ca la aceasta familie de neinlocuit care lucreaza ( a se citi fura!) Cat 10. Fiecare este pe minim patru state de plata si toate la stat. ISJ, CCD, CENTRUL DE EXCELENTA, SCOALA POBORAN. Masculul este ‘ doar ‘ profesor de fuga la generala, director la sanitara lor, iarasi profesoras de fuga la facultatea de cultura patrunjelului de pe la Steehareti, ceva organizatii aducatoare de profit evident de stat. Unui om normal ii trebuie o saptamana sa lucreze cat fac potentii astia intr o singura zi! Si mai vorbim despre deontologie,etica si moralitate…. Iar asta nu i decat partea vizibila a aisbergului! Jos sunt miliarde, Punct. Traiasca PSD!

  4. Persoana in cauza astazi s a laudat la toate cunostintele ca va contesta in instanta decizia. Vezi doamne cica ar fi obtinut postul prin concurs!? De imprejurari desigur! Promovata in divizie pe vremuri de nea Tomita, sustinuta temeinic de Ztanescu Zlatina si sprijinita cu nadejde in/de Ciocanel de la Romanati ii uram invatatoarei din Campul Mare, multa multa *** , sanatate! Apropo, ai uitat sa ne spui ce ai trecut pe numele baiatului din prima casatorie?! E departe si lumea de pe aici nu prea stie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here