O nouă sesiune de admitere la Academia Tehnică Militară

0
289

Oltenii care își doresc o carieră în Ministerul Afacerilor Interne se pot înscrie pentru locurile rămase neocupate la Academia Tehnică Militară.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt organizează recrutarea  şi selecţia candidaţilor în vederea participării pentru admiterea pe cele 8 (opt) locuri bugetate, dintre cele alocate Ministerului Afacerilor Interne, rămase neocupate la Academia Tehnică Militară, a II-a sesiune de admitere, septembrie 2017. Cererile-tip de înscriere se vor depune de candidaţi până la data de  25 august 2017. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, din municipiul Slatina, str. Mihai Eminescu nr.19,  luni, miercuri şi vineri, între orele 09:00 – 14:00, respectiv marţi şi joi, între orele 10:00 – 15:00, de unde se pot primi informaţii privind documentele de înscriere, tematica şi bibliografia de concurs.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, candidaţii, care au participat pe locurile Ministerului Afacerilor Interne în prima sesiune de admitere 2017 şi au fost declaraţi ,,Apt”,  din punct de vedere psihologic, sunt exceptaţi de la sesiunea testării psihologice.

Candidaţii, care şi-au constituit dosar nou în vederea participării la concursul de admitere pe locurile Ministerului Afacerilor Interne la Academia Tehnică Militară, în a doua sesiune de admitere 2017, susţin testarea psihologică la Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 29-30 august 2017. Contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, vor avea lor la data de 13 septembrie 2017 , ora 07:00.

Toate detaliile cu privire la înscriere și la desfășurarea examenelor se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane, telefon 0249-40.65.00- interior 20. 114, 20. 111 şi de pe pagina de internet http://ot.politiaromana.ro .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here