Acuzații grave la adresa lui Vâlcov

0
1864

În ultimele zile, DARIUS VÂLCOV a devenit ținta fostului președinte Traian Băsescu. Acesta a răbufnit și a făcut declarații dure la adresa fostului primar al Slatinei și ministru al Finanțelor.

Prezent  în cadrul unei emisiuni televizate, Traian Băsescu nu a ezitat să  spună despre Vâlcov că este un incompetent și că este autorul lucrurilor de proastă calitate din cadrul programului de guvernare.  Potrivit lui Traian Băsescu, Dragnea merge după un program al  „incompetentului” Vâlcov: „ Este vorba de un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar pacaliciul de Teleorman l-a înghițit fără să înțeleagă aberațiile din acest program. Mie, Tudose mi se pare mult mai așezat, că din gura lui am auzit «nu se poate introduce impozitul pe cifra de afaceri», din gura lui am auzit «nu e nicio eficiență să impozităm suplimentar salariile mari», din gura lui am auzit «nu merge cu impozitul global pe gospodării». Deci, Tudose care…e șahist, pare a fi mult mai logic decât Dragnea, care recită poeziile de proastă calitate pe care i le-a dictat Vâlcov. Tudose pare mult mai ancorat în realități și mai dispus să-și asume. Înțelege ce se întâmplă”, a declarat Băsescu.

Totodată, Traian Băsescu a afirmat că din „laşitate“ Liviu Dragnea i-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei Deputaţilor „lacheului“ Florin Iordache. „Pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache“, a conchis Băsescu.

Să uite Traian Băsescu aşa repede că, în urmă cu doar câtiva ani, declara public că Vâlcov este un tânar foarte deștept, un bun politician și va avea un mare viitor….?! Ce l-a făcut oare pe acesta sa își schimbe părerea și să afirme că fostul lider al PDL Olt, Darius Vlcov, este  un mincinos, un om neserios, fără o minte sclipitoare? Să fi dezvăluit Vâlcov anumite detalii despre „afacerile” din PDL  și  aceasta să  fie oare o răzbunare a fostului președinte Băsescu?